• Öppettider

Vi söker en regionsansvarig säljare till vår butik i Malmö!

Vi söker en regionsansvarig säljare till vår butik i Malmö!

Har du erfarenhet inom puts- och murbruk och gillar att ha försäljningsansvar? Då är detta jobbet perfekt för dig!

Vi får bygget att snurra!

Som anställd hos Brukspecialisten kommer du vara del av en mycket spännande och utvecklande bolagskonstellation med flera olika sektioner inom byggsektorn. Brukspecialisten ägs av Woody Göteborg som är ”taket” över ett flertal anläggningar runt om i Göteborg. Tillsammans med butikerna i Stockholm och Malmö är Brukspecialisten Sveriges enda specialister på murat och putsat byggande. Hos oss värdesätter vi personlig utveckling och erbjuder därför ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

Placeringsort
Malmö

Roll/Arbetsuppgifter

  • Du har budget och försäljningsansvar för Malmö-regionen.
  • Har ett delegerande ansvar för våra 4 medarbetare och vår yrkesbutik i Malmö. 
  • Tyngdpunkt i arbetet är att aktivt bearbeta och skapa goda långsiktiga affärsrelationer med kommunala och privata fastighetsbolag, samt de större mur- och putsentreprenörerna och byggentreprenörer i regionen och marknadsföra våra system och konceptförsäljning hos dessa.
  • På uppdrag utföra statusbesiktningar av fasader med tillhörande dokumentation och genom protokoll föreslå åtgärder och materialval för dessa.
  • Säkerställa att vår yrkesbutik håller en hög servicegrad och en kontinuerlig kontakt och uppföljning till våra kunder.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har kunskap om murat och putsat byggande. Antingen med praktisk eller teoretisk bakgrund. Du har även ett starkt intresse av att göra affärer och har erfarenhet av hur ett aktivt säljarbete fungerar. Rollen innebär stor del av att skapa kontaktytor som blir till långsiktiga affärsmöjligheter. Vi kommer därför lägga stor vikt i att du vill och kan utveckla affärer med våra kunder. 

 

Övrig information

Arbetsgivare: Brukspecialisten i Väst AB
Placering: Malmö
Adress:  Kabingatan 5, Malmö
Befattning: Regionsansvarig säljare
Starttid: Omgående

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast.

Passar tjänsten in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag!
Vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till: christian.rydberg@brukspecialisten.se
Märk mailet med: Regionansvarig säljare

Christian Rydberg

Christian Rydberg

Affärsområdeschef Fasadsystem

0707-50 40 60

Skicka ett mail